עבור אל תוכן

TVT.ro לא עולה דרך explorer 9 או chrom


  • הנושא נעול הנושא נעול
9 תגובות לנושא זה

#1
 IMAGINE

IMAGINE
  •  צוות לשעבר
  • 1995 הודעות
    • מונה תודות: 105 תודות
62
טוב
מחקתי קוקיז, עשיתי ריסט לראווטר, ריסט למחשב,  כל מה שניסיתי הטראקר לא עולה לי.. "לא ניתן להציג דף זה" אני מקבל .

נכנסתי דרך הסמארטפון, והטראקר עובד שם מצויין.

מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה


עריכה:

יכול להיות שהספקית חוסמת? אני בבזק בינלאומי.. אם למישהו יש את אותה הבעיה שישתף בבקשה

נערך על-ידי risingstar, 05.10.2011 - 18:50 PM.


#2
 lidor1050

lidor1050
  •  צוות לשעבר
  • 2301 הודעות
    • מונה תודות: 155 תודות
67
טוב
גם לי זה קרה, כבתי והדלקתי את הראוטר והאתר חזר לעבוד טוב

#3
 kApsy

kApsy

    Moyal55

  •  צוות לשעבר
  • 2357 הודעות
    • מונה תודות: 111 תודות
55
טוב
לי נכנס חלק ואני בבזק בינלאומי גם

#4
 IMAGINE

IMAGINE
  •  צוות לשעבר
  • 1995 הודעות
    • מונה תודות: 105 תודות
62
טוב
באיזה דפדפנים אתם גולשים ?

תודה על התגובות

#5
 koby21

koby21

    Danny Welbeck <3

  •  VIP
  • 2764 הודעות
    • מונה תודות: 548 תודות
466
מעולה
אני בבזק ומשתמש בפיירפוקס, פועל מעולה.

#6
 kApsy

kApsy

    Moyal55

  •  צוות לשעבר
  • 2357 הודעות
    • מונה תודות: 111 תודות
55
טוב
אני משתמש ב chrome

נערך על-ידי Moyal55, 05.10.2011 - 19:02 PM.


#7
 lidor1050

lidor1050
  •  צוות לשעבר
  • 2301 הודעות
    • מונה תודות: 155 תודות
67
טוב

צפה בהודעהrisingstar, ב-05.10.2011 - 18:55 PM, אמר:

באיזה דפדפנים אתם גולשים ?

תודה על התגובות
chrom, בעיה מוזרה מאוד.. ולא נראה לי זה קשור לדפדפן

#8
 DDD

DDD
  •  חברים בכירים
  • 1425 הודעות
    • מונה תודות: 125 תודות
129
מעולה
ניסיתי ב FF ואקספלורר ויש בזק בינלאומי וגם לא עובד לי !!
מוזר רצח שלחק זה עובד ולחק לא!!

#9
 lidor1050

lidor1050
  •  צוות לשעבר
  • 2301 הודעות
    • מונה תודות: 155 תודות
67
טוב

צפה בהודעהDDD, ב-05.10.2011 - 20:21 PM, אמר:

ניסיתי ב FF ואקספלורר ויש בזק בינלאומי וגם לא עובד לי !!
מוזר רצח שלחק זה עובד ולחק לא!!
תנסה לכבות את הרואטר לחכות דקה ולהדליק לי זה עבד והאתר חזר לעבוד רגיל

#10
 IMAGINE

IMAGINE
  •  צוות לשעבר
  • 1995 הודעות
    • מונה תודות: 105 תודות
62
טוב
זאת היתה בעיה בראווטר.. יצאתי מהיוזר והתחברתי וזה עובד. תודה לעוזרים.




0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים