עבור אל תוכן

עזרה וייעוץ על מיקסר ללחם


  • אנא התחבר בכדי להגיב
3 תגובות לנושא זה

#1
 idannmm1

idannmm1
  •  חברים בכירים
  • 152 הודעות
    • מונה תודות: 6 תודות
21
רגיל
שלום לחברי האתר אני אופה לחמים למשפחה מדי שבוע ואני מעוניין לקנות מיקסר טוב ואמין
שיקל על חיי אני מעוניין להשתמש במיקסר שיצליח לעמוד ב2 קילו בצק ללא בעיה ולא יתקפל וישתעל ויכבה כאשר אני משתמש בו. אני אופה בעיקר לחמים מלחם מלא עם מחמצת ואני לא יודע אם קיים שינוי כלשהו מבחינת המיקסר לסוג הבצק אני לא חוסך אני רוצה משהו שיחזיק לאורך זמן אשמח לקבל עצות.
אם אפשר כל עצה או חוות דעת על מיקסר שיהיה את שמו ופרטיו על מנת שאוכל לבדוק עליו
זה ממש חשוב שהוא יחזיק ב2 קילו בצק ללחמים כי זוהי המטרה בעצם.
תודה רבה לכל העוזרים בעיניין.

#2
 Tears of Steel

Tears of Steel

    F.L.S

  •  צוות לשעבר
  • 2314 הודעות
    • מונה תודות: 439 תודות
323
מעולה
ההמלצה במקרה הזה היא על מיקסר ידני, הנה משו כזה
תמונה שפורסמה
מהניסיון האישי שלי, אם מדובר ב2KG עם סוכר (בצק מתוק לעוגה וכבד) אז המיקסר לא יעמוד בזה.
אם מדובר ב2KG בצק קל (קמח, מים ומלח בלבד) אין שום סיבה שמיקסר רגיל ידני עד 150 שקל לא יעמוד במשימה.
מיקסרים יכולים להגיע גם ל2500 שקל כשמדובר על פתרונות מתקדמים אני לא רואה סיבה להשקיע סכום מטורף כזה.
כנס למחסני חשמל, קנה מיקסר ידני כמו בתמונה עד 150 שקל ואם לא תהיה מרוצה מהתוצאה ואין סיבה שזה יקרה, רק אז תהיה מוכן להשקעת תקציב ענקית.

אם מדובר על בצק עם שמרים וביצים ושמן אין שום סיבה שמשו פה ישתנה, תקפיד לקנות סיר (בסיר אני מתכוון יותר לקערה שמיועדת לבצק) ממתכת (לא אלומיניום, נירוסטה או מתכת יצוקה) סיר גדול שיכול להחזיק גם 5KG (כדי לקבל תוצאה טובה אתה צריך כמה שיותר נפח לעבודה) פשוט להקפיד לבצע את הלישה (פעולת המיקסר היא לישה) עם מים חמימים ולא קרים (25 מעלות בערך).
אם תרצה תמונה של הקערה/סיר שאנחנו משתמשים בה אני ישלח בפרטי. ונראלי שהיא עשויה מפלדה.

#3
 idannmm1

idannmm1
  •  חברים בכירים
  • 152 הודעות
    • מונה תודות: 6 תודות
21
רגיל
אנחנו מכינים לחם מלא (שאור) שלשים אותו בצורה מסיבים והוא מאוד מאוד סמיך זה לא משהו שמיקסר ידני מסוגל לעמוד בו, לא מדובר על הקצפות אלא על נטו לישה של בצק מקמח מלא עם מחמצת עכשיו הבנתי גם מפורומים אחרי ש2KG זה הרבה לכן אמרתי לא נלך ראש בקיר אולי יש כאלה שמסוגלים ללוש 1.2 1.5 בלי להיחנק זה גם יעזור ממש כי יש את הKimx למשל שזה מזיע ונחנק ב1KG בצק מניסיון אצל חברה פשוט שמתי אותו בפנים ובשנייה שהוא התחיל להגיע ללישה הוא התחיל להשתגע ופחדתי שהוא יתפרק צריך כלי חצי תעשייתי עם כוח, סוס מלחמה כזה שיכול ללוש בלי לחשוב פעמיים כמות של 1.2 למשל
אני פשוט לא מגיע מהעולם הזה והמעגל סביבי לא אופה לחמים לכן אין את מי לשאול, אמרתי לעצמי אולי עוד אנשים בישראל נתקלו בבעיה פעם ואולי הם יוכלו לעוזר

#4
 Tears of Steel

Tears of Steel

    F.L.S

  •  צוות לשעבר
  • 2314 הודעות
    • מונה תודות: 439 תודות
323
מעולה

צפה בהודעהidannmm1, ב-11.02.2015 - 23:58 PM, אמר:

אנחנו מכינים לחם מלא (שאור) שלשים אותו בצורה מסיבים והוא מאוד מאוד סמיך זה לא משהו שמיקסר ידני מסוגל לעמוד בו, לא מדובר על הקצפות אלא על נטו לישה של בצק מקמח מלא עם מחמצת עכשיו הבנתי גם מפורומים אחרי ש2KG זה הרבה לכן אמרתי לא נלך ראש בקיר אולי יש כאלה שמסוגלים ללוש 1.2 1.5 בלי להיחנק זה גם יעזור ממש כי יש את הKimx למשל שזה מזיע ונחנק ב1KG בצק מניסיון אצל חברה פשוט שמתי אותו בפנים ובשנייה שהוא התחיל להגיע ללישה הוא התחיל להשתגע ופחדתי שהוא יתפרק צריך כלי חצי תעשייתי עם כוח, סוס מלחמה כזה שיכול ללוש בלי לחשוב פעמיים כמות של 1.2 למשל
אני פשוט לא מגיע מהעולם הזה והמעגל סביבי לא אופה לחמים לכן אין את מי לשאול, אמרתי לעצמי אולי עוד אנשים בישראל נתקלו בבעיה פעם ואולי הם יוכלו לעוזר
תשאל בפורום hometheater או פורומים מחול.
מה שציינת משנה את כל התמונה, הידני מעולה ללישה של בצק רגיל. לא בצק כבד.




0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים