תקציר העונה השניה:
שנתיים לאחר אירועי העונה הקודמת, אייל גורדין הוא אסיר והוריו משוחררים וחיים בעיירה ברוסיה במחוז לנינגראד. אנשי המחלקה הרוסית בשב"כ, שפרשו מתפקידם, מוחזרים לשירות על מנת לעלות על עקבותיה של נטליה גורדין, לאחר שחיסלה את סגן ראש המוסד וראש אגף צומת. בינתיים נטליה עובדת צמוד למתנקש מוסלמי ממוצא ארגנטינאי בעודה מנהלת מבצע חשאי כשאחריה דולקים אנשי הביון הרוסי והמוסד. אייל גורדין שמשוחרר מכלאו כדי לסייע למודיעין הישראלי בלכידתה שוב מוצא עצמו בדילמה פנימית: האם לבגוד במשפחתו ולהסגיר את אחותו לידי המדינה?
אז אחרי שגרמו לנו לחכות 3 שנים לעונה החדשה, מה חשבתם על העונה השניה? שמרה על האיכות של הראשונה או שהיא איכזבה אתכם?
ומה חשבתם על זה ש-Yes שיחררו את כל העונה ברצף כמו נטפליקס ולא פרק כל שבוע?
-----------------------
אני מאד אהבתי! העונה עצמה מעט פחות טובה מהראשונה שהייתה מופלאה. המשחק ברמה גבוהה מאד והאקשן לא פוסק. כל הפרקים היו בקצב מסחרר וברמה מאד גבוהה. באמת לא נראה כמו סדרה ישראלית. הטוויסטים הרבים מזכירים את הסדרה '24' ואני פשוט מת על זה. רק חבל שהסוף היה יבש כל כך.
מארק איווניר ומוני מושונוב פשוט שחקנים מהשורה הראשונה. רן דנקר, אביב אלוש ונטע ריסקין גם כן משחקים טוב מאד. קאסט כל-כך איכותי.
מקווה שתהיה עונה נוספת, לא מיציתי בכלל את הסדרה. ואני מקווה שאם תהיה עוד עונה, לא נצטרך לחכות גם לה קרוב ל3 שנים.