עבור אל תוכן

יש לי פרטי התחברות לDB של אתר מסויים



  • אנא התחבר בכדי להגיב
6 תגובות לנושא זה

#1
 elbaz10

elbaz10
  •  חברים רשומים
  • 202 הודעות
    • מונה תודות: 8 תודות
3
רגיל
יש לי את הפרטים בשביל להיכנס לDB של אתר שפרצתי-


Database Name:
Database Host:
Database Port:
Database Username:
Database Password:

אני רוצה לדעת איך להכנס לDB של האתר בעזרת הפרטים הנ"ל, בלי להשתמש בPHPmyAdmin.
אשמח אם מישהו יעזור לי.

לא יודע אם מתאים לפה, אם לא מתאים לפה, להעביר בבקשה ולא לנעול.

#2
 TorrentsKing

TorrentsKing
  •  VIP
  • 109 הודעות
    • מונה תודות: 10 תודות
14
רגיל
  • מיקום: FSC
"פרצתי"
עזוב , לא ניכנס לזה.
הדרך הכי פשוטה לטעמי , זה בשפת סקריפט , (PHP לצורך העניין)
<?
$link=mysql_connect("Host","Username","Password");
mysql_select_db("DB_NAME",$link);
...
הרץ שאילתות.
?>

#3
 elbaz10

elbaz10
  •  חברים רשומים
  • 202 הודעות
    • מונה תודות: 8 תודות
3
רגיל
אני לא ממש מבין בPHP
איך אני עושה את זה בדיוק? לפתוח מסמך PHP ולרשום את זה בפנים (רק לשנות לפרטים של הDB)? איזה שאילתה להריץ?
ויש אפשרות לקוד מוכן?

נערך על-ידי elbaz10, 21.11.2012 - 21:34 PM.


#4
 TorrentsKing

TorrentsKing
  •  VIP
  • 109 הודעות
    • מונה תודות: 10 תודות
14
רגיל
  • מיקום: FSC
זה הקוד הכי מוכן שאוכל לתת לך, אני לא מעודד דברים כאלו. דיי פשוט להוציא DB עם sqli אבל שוב, לא נכנס לזה.
אתה צריך גם apache , על מנת להריץ את קבצי ה php , במידה ויש לך שרת \ wamp . תוכל להריץ את הקוד.

#5
 elbaz10

elbaz10
  •  חברים רשומים
  • 202 הודעות
    • מונה תודות: 8 תודות
3
רגיל
אין דרך אחרת להתחבר לDB?

#6
 TorrentsKing

TorrentsKing
  •  VIP
  • 109 הודעות
    • מונה תודות: 10 תודות
14
רגיל
  • מיקום: FSC
ישנן הרבה דרכים שונות.
אתה יכול באמצעות שפה אחרת...

#7
 elbaz10

elbaz10
  •  חברים רשומים
  • 202 הודעות
    • מונה תודות: 8 תודות
3
רגיל
הורדתי WampServer ו MySql Query Browser, הכנסתי את הפרטים אבל זה לא עבד.. יש מדריך לזה?





תויגו גם עם אחת או יותר ממילות המפתח הללו: עזרה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים